Ontwerp en het bestemmingsplan

25 april 2023

Je ontvangt deze nieuwbrief omdat je je hebt ingeschreven als belangstellende voor het nieuwbouwproject Westeinderhage in Kudelstaart. Met deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project.

Goed nieuws voor Westeinderhage!
Het is even geleden dat je iets van ons hebt gehoord maar achter de schermen is er hard doorgewerkt aan het ontwerp én het bestemmingsplan van Westeinderhage. En we hebben goed nieuws: het bestemmingsplan Westeinderhage is op 20 april 2023 vastgesteld door de gemeenteraad. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het project want in het bestemmingsplan staat omschreven hoe het gebied gebruikt en bebouwd mag worden.

Onder voorbehoud dat er geen verdere bezwaren van belanghebbenden volgen, zal de verkoop van de eerste woningen ná de zomervakantie van 2023 van start gaan.

Planning
Na de zomervakantie van 2023 start de verkoop van de woningen van de eerste fase. De verkoopvolgorde wordt momenteel bepaald en binnenkort zullen wij met je delen welke woningen er als eerste in verkoop zullen gaan. Je staat al ingeschreven dus jij ontvangt als eerste bericht zodra de verkoop van start gaat.

De voorbereidende werkzaamheden op de projectlocatie zullen na de zomervakantie aanvangen. Wij gaan o.a. de grond bouwrijp maken, wat inhoudt dat we het terrein gaan opruimen, op verschillende plekken gaan saneren en het bouwterrein gaan voorbelasten. Al met al zullen deze werkzaamheden een jaar in beslag nemen.

Wij gaan iets moois toevoegen aan Kudelstaart
Westeinderhage wordt een heerlijke, groene en waterrijke woonwijk voor iedere levensgenieter! Van jong tot oud en van single tot gezin.

De wijk is ontworpen door twee verschillende architecten, wat zorgt voor verschillende ‘buurtjes’ met ieder hun eigen karakter, maar zonder de samenhang te verliezen. De vriendelijke en duurzame jaren-dertigstijl geeft de wijk een gezellig dorps karakter met fraaie details zoals grote dakoverstekken, luifels boven voordeuren, gedetailleerd gevelmetselwerk, erkers, raamkozijnen met roede verdeling, gemetselde tuinmuren en groene hagen.

Én er is buiten volop ruimte voor plezier en ontspanning! De watergangen, speeltuinen en -veldjes zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.

Westeinderhage wordt een heerlijke plek om te wonen en wat ons betreft een prachtige toevoeging aan Kudelstaart. Wij zijn enthousiast om samen met jou deze nieuwste woonspot te realiseren. Houd je mailbox, onze social mediakanalen en de projectwebsite in de gaten voor meer nieuws en updates.

Hartelijke groet,

Projectteam Westeinderhage

Delen

2024-07-09T10:35:24+00:00