Echt voor
ieder wat wils

Een van de grootste kwaliteiten van Westeinderhage is het enorm gevarieerde woningaanbod. Daardoor biedt de wijk echt voor ieder wat wils en kun je in de wijk je eerste woning kopen, doorgroeien of een stap maken naar een fijne gelijkvloerse woning. De buurtjes zijn allemaal verschillend door de architectuur, ligging en het woningaanbod. Dus je hebt straks echt wat te kiezen.

Van appartement tot vrijstaande woning

Van grote en kleinere appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rijwoningen en beneden-bovenwoningen; je vindt het hier straks allemaal. We willen je graag snel meer vertellen over het woningaanbod, dus zijn we achter de schermen druk bezig met het uitwerken van de plannen.

Planning

Zodra er meer bekend is, laten we dat gelijk weten via een nieuwsbrief en de website. Wie als belangstellende ingeschreven staat, ontvangt automatisch het laatste nieuws als eerste. Hier kun je je aanmelden. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop medio 2024. Voor die tijd laten we je kennismaken met het aanbod.

Blijf op de hoogte

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van Westeinderhage. Je kunt je wel al inschrijven. Dan word je met nieuwsbrieven op de hoogte gehouden en weet je zeker dat je niets mist.